ד"ר מריאלה גלנדט, השלימה את הכשרתה כרופאה בהארוורד וכאנדוקרינולוגית באוניברסיטת קולומביה, עם יותר משני עשורים של ניסיון בטיפול בסוכרת ומחלות כרוניות. לפני מספר שנים, גילתה את התנועה הצומחת של התזונה המופחתת בפחמימות, ומבוססת על מה שהיא למדה ולראתה, החליטה לשנות את גישתה לטיפול בסוכרת. היא המייסדת והמנהלת של מרכז גלנדט לטיפול בסוכרת בתל אביב, המתמחה באופטימיזציה של טיפול בסוכרת דרך שימוש בתזונה מאוד מופחתת בפחמימות.
ד"ר גלנדט מעורבת בניסויים קליניים, מפרסמת מאמרים בכתבי רפואה, מרצה בישראל ובחו"ל ומלמדת תושבי רפואה בבית החולים ברונקס בניו יורק. היא גם המייסדת והמשותפת של Eatsane שמייצרת מוצרי מזון מופחתי פחמימות עם ללא מתחלבים מלאכותיים. ד"ר מריאלה גלנדט הייתה מציגה ב- Low Carb Denver 2023, וביצעה עבודה מדהימה בהצגת ההרצאה שלה "טיפול בסוכרת דורש פרדיגמה חדשה לחלוטין", שתהיה מוקד השיחה שלנו היום.