חזרה
הפסיקו לאכול כמו אמריקאים - קבלו תפריט לדיאטה קטוגנית
ד"ר מריאלה גלאנט בטוחה שההשפעה של פחמימות על הגוף הרסנית במיוחד לחולי קורונה. הפתרון שלה: דיאטת קיטו
30.11.2024
נגיף הקורונה מסוכן יותר עבור אנשים שסובלים מסוכרת, מחלות לב וכלי דם, השמנת יתר ויתר לחץ דם. מחקרים מראים כי הגורמים האלה מגבירים את הסיכון לפתח מחלה קשה לאחר הידבקות בנגיף הקורונה, ואף מעלים את שיעור מקרי המוות. מה המשותף לכל המצבים האלה? למעשה, אלה תסמינים או תוצאות של חוסר איזון מטבולי - מצב שבו המערכת המורכבת שהופכת אוכל לאנרגיה אינה פועלת כראוי. תזונה בריאה ודלת-פחמימות תוכלו לשפר במידה משמעותית את גורמי הסיכון המטבוליים שלכם לנגיף הקורונה, וזאת תוך ארבעה שבועות בלבד. לכתבה המלאה באתר וואלה